Dersom man kommer over dyr som lider

For å melde fra om mulige brudd på dyrevelferdsloven, som man plikter å gjøre, tar du kontakt med Mattilsynet på tlf. 06040, eventuelt på Mattilsynets hjemmesider. Mattilsynets telefon og hjemmeside er åpen døgnet rundt, og du blir automatisk satt over til det nærmeste kontoret. Du kan gjerne ringe eller tipse anonymt.

Veterinærvakt

Røros Dyreklinikk har ikke fått deltakelse i den kommunale vaktordningen for veterinærer for Røros og Holtålen. Vi må derfor be de som trenger hjelp utenom våre åpningstider om kontakte den kommunale veterinærvakta i din aktuelle kommune på hverdager etter 16.00, samt natt, helg og helligdager.

De kommunale veterinærvaktene kan treffes på følgende nummer fra klokken 16.00 på hverdager, samt natt, helg og helligdager:

Vakttelefon for Røros kommune og Holtålen kommune: 88 02 30 75.
Vakttelefon for Os kommune og Tolga kommune: 62 49 43 20
Dyreeiere i andre kommuner henvises til den lokale veterinærvakta i den kommunen man bor.

Våre ansatte

Marit Sødal

Marit er vår «all-round»-veterinær. Ingen pasienter er for små eller for store. Hennes interessefelt er kirurgi og tannbehandling.

Stig S. Østgård

Stig jobber med praksis på produksjonsdyr, hest og smådyr og er den man stort sett treffer på «Stordyrtelefonen».

Marit Ose

Marit har videreutdanning innen veterinærkiropraktikk, og har blitt en svært ettertraktet behandler innenfor dette feltet.

Ida Mari Devle

Ida er autorisert dyrepleier og daglig leder på klinikken. Hun har jobbet her siden 2018. Ida interesser seg spesielt for sårbehandling. Hun slår gjerne av en prat når dere kommer innom klinikken.

Merete Trøan

Merete Trøan er autorisert dyrepleier, og har 9 års erfaring innen yrket. Hun har spesialisert seg innen anestesi, og er den som passer på dyret ditt under narkose.

Sofie Monsen

Sofie er vår klinikkassistent. Hun jobber noen dager i uka, og er som oftest å finne på telefon eller i skranken. Sofie lever småbruks-drømmen sammen med sin samboer og firbente venner i Hitterdalen.